Praktische informatie

Schooldagen en schooltijden

Bij Zonnehart hebben kinderen 3 a 4 dagen school. De tijden zijn een indicatie en hier kan van worden afgeweken afhankelijk van de locatie en activiteiten.

Dinsdag van 10.00 tot 15.00
Woensdag van 9.00 tot 13.00
Donderdag van 10.00 tot 15.00
Vrijdag van 10.00 tot 15.00

Locatie

Zonnehart is een officiële reizende school. Dit houd in dat we niet gebonden zijn aan een vaste locatie. Momenteel is het zo dat we op verschillende dagen een redelijk vaste locatie hebben, maar hier wijken we ook wel regelmatig vanaf.
Op dinsdag zijn we over het algemeen in Ridderkerk. Op woensdag in Barendrecht. En donderdag en vrijdag zijn we meestal in Rotterdam te vinden.

Ouderbijdrage

Zonnehart is een B3 school, daarom ontvangen we geen financiële steun vanuit de overheid. Om die reden proberen we de kosten zoveel mogelijk te beperken en activiteiten ondernemen die een deel van de kosten dekken. Zo maken we graag gebruik van een mogelijkheid om producten of diensten te ruilen, werken we met vrijwilligers en doen we ook regelmatig een beroep op ouders zelf om te helpen. Ook zoeken we doorlopend naar donateurs, sponsoren en investeerders.
De kosten die resteren en niet gedekt worden, worden bekostigd vanuit de ouderbijdrage. Afhankelijk van de andere inkomsten en het aantal leerlingen zal dit bedrag variëren maar momenteel rond de 1000 euro per jaar zijn.

ZonneHart Kids