Hoe kun je ons helpen?

ZonneHart realiseert een omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen vinden en een geweldig leven kunnen hebben, zoals dat voor hen bedoeld is. Het blij zijn met en in zichzelf, de natuur (weer) omarmen en doen waar hij/zij goed in is behoort vanzelfsprekend te zijn. Dit stimuleren we door onder meer de rijke leeromgeving die geboden wordt.
De missie van ZonneHart is kinderen zichzelf helpen leren en ontdekken; Ervaringsgericht Onderwijs in plaats van dingen ‘aan te leren’.
Helaas zijn hier altijd kosten aan verbonden zoals het huren van locaties, het aanschaffen van materialen en bij het maken van uitstapjes. En omdat ZonneHart een b3 school is ontvangen we geen financiële steun vanuit de overheid.
Om de kosten voor ouders dragelijk te houden zijn we ontzettend dankbaar voor de sponsoren die ons steunen en een warm hart toedragen. Wil je ons ook helpen? Daar zijn we erg dankbaar voor! Dit kan op de volgende manieren;

Diensten

We laten kinderen graag het leven ervaren en ontdekken vanuit verschillende invalshoeken en zijn daarom altijd wel op zoek naar (gast)docenten die op vrijwillige basis (een) les of workshops willen geven.

Materialen

We werken zo veel mogelijk kindvolgend en maken gebruik van verschillende bronnen en een rijke leeromgeving om kinderen iets te leren. Het liefst laten we de kinderen ervaringsgericht leren en soms gebruiken we ook lesboeken om dit aan te vullen en ondersteunen. Daarom zoeken we regelmatig schoolboeken van verschillende lesmethodes zodat we lesstof op verschillende manieren kunnen aanbieden aan onze leerlingen.
Ook materialen als potloden, papier, verf en lijm raken soms snel op en kunnen we daarom vaak gebruiken. Wil je ons met materialen steunen? Vraag dan gerust naar ons verlanglijstje.

Donatie of sponsoring

Draag je ZonneHart een warm hart toe en wil je ons initiatief steunen? Wij zijn blij en dankbaar voor alle financiële giften die wij mogen ontvangen. Je mag hiervoor dan ook altijd contact opnemen.

Andere manieren

Heb je zelf een ander idee waarmee je ZonneHart learning community zou willen helpen? We vinden het leuk als je met ons mee denkt! Neem gerust contact op.

ZonneHart Kids